Check beschikbaarheid

Kamperen met hond

Wilt u graag kamperen met hond? Dat kan in het prachtige Belgisch Limburg. Op familiepark Goolderheide zijn u en uw hond namelijk van harte welkom. Hier vindt u mooie kampeerplaatsen in een prachtige omgeving.

"Fijne camping. Heerlijk naartoe bij verlengde weekendjes omdat het voor ons lekker kortbij is maar toch even dat vakantiegevoel krijgen. De staanplaatsen met privé sanitair zijn top, netjes en ruim. Bij zonnig weer is het heerlijk vertoeven aan het zwembad met een fijn grasveld langs om te liggen. Of met onze hond is het ook zalig om aan het strandje te liggen met zwemvijver." - Fam. Moči Singer

Boek mijn vakantie met hond

Waar zijn honden toegestaan?

Maximaal twee huisdieren zijn toegestaan op de kampeerplaatsen, en het kost slechts €4,50 tot €5,50 per huisdier per nacht (afhankelijk van de periode). Helaas zijn honden niet toegelaten in de meeste verhuuraccommodaties, maar er is goed nieuws! In onze gezellige safaritent kunnen uw harige vrienden ook genieten van een geweldige vakantie-ervaring. Dus pak uw tent, verzamel uw viervoeter en maak u klaar voor een onvergetelijk avontuur op onze camping in Belgisch-Limburg.

comfortabel kamperen met hond op Goolderheide

Kamperen met hond op uw droomkampeerplek

Kamperen met hond in België betekent dat u op uw droomkampeerplek zult overnachten. Onze camping heeft namelijk heel diverse kampeerplekken en daardoor voor ieder wat wils. En goed nieuws voor u als hondenliefhebber: honden zijn op alle kampeerplekken van harte welkom!

Bent u op doorreis of viert u een fiets- of wandelvakantie? Dan zijn onze trekkerplaatsen een goede keuze. Hier mag u maximaal 3 nachten verblijven. Tip: in de omgeving zijn veel prachtige fiets- en wandelroutes door pittoreske dorpjes en het natuurgebied Limburgse Kempen.

Voor avontuurlijke kampeerders is er de standaard kampeerplek. Hier heeft u circa 120 m² tot uw beschikking. Hier kamperen is zeker niet primitief, want elke plek is voorzien van stroom.

Meer luxe ervaart u op een kampeerplusplaats. Deze zijn met 150 m² niet alleen ruimer, maar u heeft hier ook meer comfort. U heeft namelijk naast stroom ook een eigen watertappunt en afvoer. Deze plekken liggen op een open veld. Heeft u liever wat meer privacy, maar net zo veel comfort? Dan kiest u voor een comfortplaats. Deze is eveneens zo´n 150 m² groot en voorzien van eigen stroom, water en afvoer. Maar in tegenstelling tot de kampeerplusplekken zijn deze plaatsen met een heg afgebakend. Zo heeft u genoeg privacy om u heen.

Voor gezinnen met hond en kleine kinderen raden wij onze familiekampeerplekken aan. Deze zijn qua grootte en voorzieningen identiek aan de kampeerplusplaatsen, maar bevinden zich op een gezellig familieveld. Dat betekent dat er altijd een of zelfs meerdere speeltuintjes vlakbij uw plek zijn. 

Als u echt veel luxe wilt, is dat natuurlijk ook mogelijk. Daarvoor hebben we namelijk diverse high comfortplekken. Hiermee beschikt u over een afgebakende plek van circa 150 m² met uw eigen water, afvoer, stroom en sanitair. Kamperen met eigen sanitair? Precies, uw sanitaire unit bevindt zich namelijk naast uw camper, caravan en/of tent. 

Bekijk alle kampeermogelijkheden met hond

Wij gaan er vanuit dat iedere hondenbezitter zich verantwoordelijk gedraagt met betrekking tot zijn huisdier. We zien graag dat álle gasten, ook de vakantiegangers zonder huisdier, genieten van hun verblijf. Houdt u zich daarom aan onze huisregels: de hond dient aangelijnd te zijn op de plaatsen waar ze toegestaan zijn op de camping. Doet uw hond een boodschap? Ruim het dan netjes op!

Uw hond uitlaten in een prachtige omgeving

Natuurlijk kiest u onze hondvriendelijke camping niet alleen omdat u graag wilt kamperen met uw hond. U bent ook op zoek naar een leuke omgeving om samen mooie fiets- of wandeltochten te maken. En daarvoor zit u bij Goolderheide in Belgisch Limburg helemaal goed!

Gezellig samen wandelen...

Of u nu kiest voor een kort rondje lopen, een lange wandeling of mooie fietstocht om uw viervoeter eens te laten rennen, in de omgeving van Camping Goolderheide kan het allemaal.

U kunt natuurlijk gewoon het bos naast de camping in lopen voor een kleine wandeling. Heeft uw viervoeter behoefte aan meer kilometers? Dan raden wij u onze speciale Goolderroute aan. Deze wandeltocht van 11 kilometer start en eindigt bij onze camping. Het gaat grotendeels over onverhard terrein, dus vergeet uw wandelschoenen niet!

... of een mooie fietstocht maken

Heeft uw hond lekker veel energie? Dan kunt u er ook voor kiezen samen een fietsroute af te leggen. Heeft u uw fiets vergeten? Geen probleem, want op onze camping kunt u een gewone of zelfs elektrische fiets huren.

Terwijl u rustig fietst, kan uw trouwe viervoeter meedraven. Samen ontdekt u de mooiste plekken in de omgeving! Bijvoorbeeld tijdens de 4-torens-route. Deze is 20 kilometer lang en vormt een lus, zodat u de route ook in meedere etappes kunt afleggen. Tijdens de boerderijenroute ontdekken u en uw hond allerlei vogels en boerderijdieren. U fietst langs weilanden, groentevelden en natuurlijk boerderijen. U kunt kiezen voor de korte versie van 25 kilometer of de lange variant van 36 kilometer.

Bekijk al onze wandel- en fietstips

Uw hond uitlaten

Komt u ook kamperen met uw hond?

Lijkt het u ook erg leuk om op onze huisdiervriendelijke camping in Limburg te kamperen met uw hond? Kijk dan direct welke kampeerplekken voor u en uw trouwe viervoeter nog beschikbaar zijn. Wij hopen u snel te mogen begroeten!

Kom ook kamperen met uw hond

Let op: honden zijn niet toegestaan in de meeste verhuuraccommodaties. Neem contact op met ons om de mogelijkheden voor een vakantie met hond te bespreken.