Check beschikbaarheid

Zwembad

Het is tijd voor spetterende waterpret! Camping Goolderheide is een prachtige Belgische camping met zwembad, gelegen in Belgisch Limburg. Bent u klaar voor een uitdaging? Laat u dan meevoeren in de stroom van de wildwaterglijbaan of beklim de klimmuur met waterval. Voor de kleintjes zijn er speciaal twee zwembaden ingericht met glijbanen op maat. Maar ook op het groene gras van de ligweide naast het zwembad is het puur genieten onder de heerlijke zon. 

Voor onze gasten is de toegang gratis. 

Openingstijden 2024

  • Van 9 mei tot en met 30 juni wordt er per dag (aan de hand van de weersvoorspellingen) bepaald of het zwembad open gaat.
  • Van 1 juli tot en met 31 augustus is het zwembad elke dag geopend van 10.00 uur tot 20.00 uur. 
  • In september is het zwembad enkel bij mooi weer geopend van 12:00 tot 18:00 uur.   

Attracties

  1. Buitenzwembad
  2. 2 kinderzwembaden
  3. Superwaterglijbaan
  4. Klimmuur met waterval
  5. Kinder waterglijbaan 
  6. Ligweide aan het zwembad

Toegang voor daggasten/bezoekers

Ook als u niet bij ons op de camping verblijft, bent u welkom om te komen zwemmen in ons zwembad in Bocholt. Op Camping Goolderheide zijn daggasten/bezoekers toegestaan. Zij dienen zich bij aankomst bij de receptie te melden. Het tarief voor daggasten is 8 euro voor personen vanaf 12 jaar en 6.50 euro voor kinderen vanaf 2 tot en met 11 jaar.  In dit tarief is het gebruik van faciliteiten zoals het zwembad, het zwemmeer, de speeltuin of de animatie meegenomen, maar ook het toiletbezoek, gebruik van prullenbakken etc.

* Het zwembad is verwarmd tot 25°C. In september kan er nog gezwommen worden (afhankelijk van weersomstandigheden) maar het bad wordt niet meer verwarmd. 

 * Het zwembad opent met Hemelvaart 2024.

Faciliteiten overzicht