Check beschikbaarheid

Kamperen in België

Wie wil dat nou niet? Op vakantie, niet al te ver van eigen land? Familiepark Goolderheide is gelegen in Bocholt, in Belgisch Limburg. Ideaal, want zo hoeft u geen urenlang te rijden voordat de vakantie kan beginnen! 

Heerlijk kamperen in België

Wat een keuze! Op onze camping vindt verschillende kampeerplaatsen, van standaard met enkel elektriciteitsaansluiting tot luxe met privé sanitair. Voor ieder wat wils dus. Ervaar het authentieke kampeergevoel en kies voor de standaard kampeerplaats met 6 ampère stroom. De ruime plekken zijn ongeveer 120m² dus groot genoeg voor uw eigen caravan of vouwwagen. Liever iets meer comfort tijdens uw verblijf in België? De Comfortplaatsen zijn ruim opgezet met een grootte van 150m², beschikken over 10 ampère elektriciteit en een eigen watertap- en afvoerpunt. Dat is toch al lekker? De High Comfortplaatsen bieden volop luxe! Zo heeft u een eigen sanitaire voorzieningen. Geweldig toch!

De kampeerplusplaatsen zijn niet afgebakend, maar op een open veld midden tussen de bomen. Vakantie vieren met jonge kinderen in België? De Familiekampeerplaatsen liggen rondom een speeltuin en zijn dus ideaal voor gezinnen.

Op welke manier u ook wenst te kamperen in België.. Bij Familiepark Goolderheide vindt u zeker iets wat bij u past!

Bekijk het hier

Kamperen in België

Kamperen in België

Wist u dat?

Op onze camping ook een aantal dieren leven? Zo kunt u op de dierenboerderij kippen, geitjes, een zeeboekoe, zwijntje, konijnen en pauwen tegenkomen! Dat is bijzonder toch?

De regio rondom Familiepark Goolderheide staat bekend om het ruitertoerisme. Organiseert u een dagtrip of meerdaagse vakantie en wilt u komen overnachten met uw pony of paard? Ook dat is mogelijk. Voor ruiters en hun paarden bieden wij diverse faciliteiten. Er zijn stallingen met voer- en drinkbak, een zadelkamer en een parking voor trailer. 

Voor de ruiters

Ontdek de omgeving

Familiepark Goolderheide ligt vlak bij de grens met Nederland, midden in een bosrijke omgeving, in Bocholt. De omgeving leent zich perfect voor wandelen en fietsen. Bocholt maakt deel uit van het 'Fietsparadijs Limburg', een fietsroutenetwerk. Tevens zijn de Limburgse Kempen de ideale locatie voor ontdekking van het landschap. Ontdek de natuurgebieden en kom helemaal tot rust in de uitgestrekte bossen, langs de kabbelende beekjes, vennen en meren. 

Liefhebber van cultuur of voorkeur voor een dagje uit met kinderen? In Hasselt leert u vanalles over jenever in het Jenevermuseum, of bezoekt u een mode tentoonstelling in het Modemuseum. Is het weer een dagje wat minder? Ga dan naar Plopsa Indoor Hasselt, een gethematiseerde overdekte speeltuin voor kinderen.

Kortom, u zult zich niet vervelen tijdens uw kampeervakantie op onze camping in België!