Check beschikbaarheid

Camping in Belgisch Limburg

Op vakantie naar een camping in Belgisch Limburg? Kom naar Familiepark Goolderheide in Bocholt! Deze gezellige gezinscamping biedt kampeerplaatsen, huurtenten en accommodaties op een schitterende ligging in Limburg, België.

Vakantie in Belgisch Limburg

Limburg maakt als een van de vijf provincies deel uit van Vlaanderen, het Nederlandssprekende deel van België. De hoofdstad is Hasselt, een plaats waar een bezoek naar toe zeker aan te raden is. Onze camping in Belgisch Limburg wordt voor een deel omringd door Belgische provincies en in het oosten en noorden door Nederland. De ligging maakt het daarom ideaal om te kiezen voor een verblijf op ons vakantiepark in Belgisch Limburg. Limburg wordt gekenmerkt als de groenste provincie van Vlaanderen. Niet gek dat wandel- en fietsliefhebbers hier zo graag op vakantie komen! Met meer dan 2000 kilometer aan fietsroutes wordt Limburg ook wel hét fietsparadijs genoemd.

Volop activiteiten

U hoeft zich zeker niet te vervelen tijdens uw vakantie op onze camping in Belgisch Limburg! Zo geniet u gedurende de meeste (Belgische) vakantieperiodes van een leuk activiteitenprogramma. Met Pasen worden er bijvoorbeeld met de kinderen paaseieren gezocht en ontbijt u gezellig met z'n allen aan het paasontbijt.

Ook in de zomervakantie staat er een enthousiast animatieteam voor u klaar! Van sporttoernooien, survival en roofvogelshow tot knutselen, kleuren en speurtochten voor de kleine kampeerders.

Camping Belgisch Limburg

Genieten op onze camping in Belgisch Limburg

Op de camping vindt u verschillende verhuuraccommodaties. U kunt kiezen uit een Familietent in paddenstoelenthema, originele Coco tent, Safaritent met sanitair of een luxe stacaravan. Bent u op doorreis? Kies dan de Trekkershut voor 4 personen.

Geniet van het authentieke kampeergevoel wanneer u verblijft op een van de ruime kampeerplaatsen. U kunt zelf kiezen hoeveel luxe u wilt tijdens uw kampeervakantie. De staanplaatsen op ons kampeerterrein in Belgisch Limburg wisselen in grootte van 120m² tot wel 150m² en ook in stroomvoorziening kunt u kiezen uit 6, 10 of 16 ampère elektriciteit.

Wist u dat wij ook speciale kampeerplaatsen hebben voor families? Kamperen op een veldje rondom speeltoestellen, hoe leuk is dat? Ook wanneer u op doorreis bent, kunt u bij ons terecht op de trekkersplaatsen. Het echte comfort ervaart u op de High Comfortplaatsen met een eigen sanitaire voorziening op de plek. 

Bekijk alle kampeerplaatsen

Eropuit in de omgeving

Voor een dagje uit met kinderen hoeft u zich geen zorgen te maken. Er is van alles te beleven in de omgeving van de camping in Belgisch Limburg! 

 1. Plopsa Indoor Hasselt binnenspeeltuin voor kinderen
 2. Racelandkart met o.a. karting, lasergamen, botsvoetbal en VR adventure
 3. Alpacaboerderij in Kaulille
 4. FarmFun activiteiten voor jong en oud in de weilanden
 5. Klimbos Weert net over de grens in Nederland

Ook voor het ontdekken van de natuur zit u hier goed. Er zijn diverse natuurgebieden:

 1. Nationaal Park De Hoge Kempen
 2. Loozerheide
 3. Het Smeetshof
 4. Grenspark Kempen-Broek

Bent u meer een cultuurliefhebber? In Bocholt en omgeving zijn veel historische gebouwen te vinden zoals oude molens. Maar er is meer:

 1. Bocholter Brouwerijmuseum leert u alles over hun bier
 2. Kleine-Brogel Air Force Museum voor alles over millitaire vliegtuigen
 3. Golfen in Crossmoor
 4. Ski & Snowboardcentrum Snow Valley in Peer

Boek nu uw vakantie!

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over de camping, faciliteiten en overnachtingsmogelijkheden? We hebben een speciale pagina met de belangrijkste informatie om u helemaal voorbereid op vakantie te laten gaan. Denk aan informatie over de aankomst- en vertrektijden, faciliteiten en eventuele bijkomende kosten. Krijgt u nog steeds geen antwoord op uw vraag? Neem dan gerust contact met ons op! Dat kan telefonisch via 0032 (0)89 46 96 40, via de mail: info@goolderheide.be, of het invullen van ons contactformulier. Wij zullen uw bericht zo spoedig mogelijk beantwoorden! 

Contact opnemen