Check beschikbaarheid

Camping in Belgisch Limburg

Op vakantie naar een camping in Belgisch Limburg? Kom naar Familiepark Goolderheide in Bocholt! Deze gezellige gezinscamping biedt u ruime kampeerplaatsen, knusse huurtenten en accommodaties op een schitterende ligging in Limburg, België.

Vakantie in Belgisch Limburg

Limburg maakt als een van de vijf provincies deel uit van Vlaanderen, het Nederlandssprekende deel van België. Onze camping in Belgisch Limburg wordt voor een deel omringd door Belgische provincies en in het oosten en noorden door Nederland. Waar u dus ook heen wilt, vanaf camping Goolderheide kunt u alle kanten uit. Bovendien wordt Limburg gekenmerkt als de groenste provincie van Vlaanderen. Niet gek dat wandel- en fietsliefhebbers hier zo graag op vakantie komen! Met meer dan 2.000 kilometer aan fietsroutes wordt Limburg ook wel hét fietsparadijs genoemd.

Volop activiteiten

U hoeft zich zeker niet te vervelen tijdens uw vakantie op onze camping in Belgisch Limburg! Zo genieten u en uw kinderen gedurende de meeste (Belgische) vakantieperiodes van een leuk activiteitenprogramma. Met Pasen worden er bijvoorbeeld met de kinderen paaseieren gezocht en ontbijt u gezellig met z'n allen aan het paasontbijt.

Ook in de zomervakantie staat er een enthousiast animatieteam voor u klaar! Van sporttoernooien, survival en roofvogelshow tot knutselen, kleuren en speurtochten voor de kleine kampeerders.

Camping Belgisch Limburg

Genieten in een luxe accommodatie

Op onze camping in Belgisch Limburg zijn verschillende accommodaties te huren. Zo huurt u bij ons een luxe stacaravan, een ruime glamping tent, het unieke Hobbit huisje of een mooie Coco tent. Elke accommodatie beschikt over alle voorzieningen voor een prettig verblijf. Daarnaast zijn ze ruim genoeg om écht te kunnen genieten van uw verblijf.

Genieten op onze camping in Belgisch Limburg

Op de camping vindt u verschillende verhuuraccommodaties. U kunt kiezen uit een uniek hobbit huisje, originele Coco tent, Safaritent met sanitair of een (extra) luxe stacaravan. Bent u op doorreis? Kies dan de Trekkershut voor 4 personen.

Geniet van het authentieke kampeergevoel wanneer u verblijft op een van de ruime kampeerplaatsen. U kunt zelf kiezen hoeveel luxe u wilt tijdens uw kampeervakantie. De staanplaatsen op ons kampeerterrein in Belgisch Limburg wisselen in grootte van 120m² tot wel 150m² en ook in stroomvoorziening kunt u kiezen uit 6, 10 of 16 ampère elektriciteit.

Wist u dat wij ook speciale kampeerplaatsen hebben voor families? Kamperen op een veldje rondom speeltoestellen, hoe leuk is dat? Ook wanneer u op doorreis bent, kunt u bij ons terecht op de trekkersplaatsen. Het echte comfort ervaart u op de High Comfortplaatsen met een eigen sanitaire voorziening op de plek. 

Bekijk alle kampeerplaatsen

Onze tips over de veelzijdige omgeving

Voor een dagje uit met kinderen hoeft u zich geen zorgen te maken. Er is van alles te beleven in de omgeving van de camping in Belgisch Limburg! Beleef allerlei avonturen in het Klimbos Weert, net over de grens in Nederland. Of daag uw kinderen en partner uit voor botsvoetbal, lasergamen of karting bij Racelandkart

Natuurliefhebbers en fietsers komen hier ook volop aan hun trekken. Wist u dat er maar liefst 4 natuurgebieden vlakbij onze camping liggen? Ontdek al het moois dat bijvoorbeeld Grenspark Kempen-Broek en Nationaal Park De Hoge Kempen u te bieden hebben.

Bent u meer een cultuurliefhebber? In Bocholt en omgeving zijn veel historische gebouwen te vinden zoals oude molens, maar u kunt ook naar het Bocholter Brouwerijmuseum om alles over ons lokale bier te ontdekken.

Lees al onze tips

Komt u ook naar camping Goolderheide?

Bent u het zo enthousiast over Goolderheide als vele vakantiegangers voor u? Aarzel dan niet en boek direct uw kampeerplek. We hopen u snel te verwelkomen.

Boek nu uw vakantie