Check beschikbaarheid

Goed om te weten!

Voor vertrek

Om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te laten verlopen op Camping Goolderheide staat hieronder de belangrijkste informatie voor vertrek vermeldt. Bij aankomst op Camping Goolderheide ontvangt u een welkomstmap waar ook alle belangrijke gegevens in staan.

  1. Verhuuraccommodaties: aankomst dagelijks vanaf 15:00 uur, vertrek dagelijks tot 10:00 uur.
  2. Kampeerplaatsen: aankomst dagelijks vanaf 12:00 uur (High Comfortplaatsen vanaf 13:00 uur), vertrek dagelijks tot 11:00 uur.

Receptie

De aankomstdagen en vertrekdagen op Camping Goolderheide kunnen verschillen. Bij aankomst en vertrek kunt u zich melden bij de receptie. De receptie is zeven dagen per week geopend. Van januari tot en met juni is de receptie dagelijks open van 9:00 tot 17:00 uur. Van juli tot en met augustus is de receptie dagelijks open van 9:00 - 19:00 uur. In het hoogseizoen is er altijd een portier aanwezig tot 22:00 uur. In het laagseizoen hangt buiten openingstijd een affiche bij de receptie. Bij een late aankomsttijd staat daarop vermeld waar en/of hoe u zich kan melden. Tijdens uw verblijf kunt u tijdens openingstijden terecht bij de receptie voor al uw vragen.

Algemene kosten

Annuleringsfonds 5% (optioneel)
Huisdieren (maximaal twee) €5,00 tot €6,00 per huisdier per nacht.

Bijkomende kosten huuraccommodaties

  1. Eindschoonmaak en waarborgsom (bekijk de prijslijst voor de huidige tarieven)

De waarborg krijgt u na controle terug. 

Verhuurartikelen huuraccommodaties

  1. Bedlinnen: €10,- per persoon 
  2. Slaapzakken in de trekkershutten: €10,- per verblijf
  3. Kookpannen trekkershut: €5,- per verblijf
  4. Kinderbed- en/of stoel: €10,- per stuk 

Voor verhuurartikelen raden wij aan tijdig te reserveren wegens beschikbaarheid.

Betalingsmogelijkheden

Op Camping Goolderheide kunt u met contant geld betalen, pinnen of via de app Payconic afrekenen. Ook betalen met creditcard (VISA, MasterCard) is mogelijk bij de receptie. De American Express wordt niet geaccepteerd.

Huisdieren

Op Camping Goolderheide zijn maximaal twee huisdieren toegestaan op de kampeerplaatsen. De kosten voor een huisdier zijn €5,00 tot €6,00 per huisdier per nacht, afhankelijk van de periode. In de verhuuraccommodaties zijn honden NIET toegelaten. Enkel in de safaritent kan u viervoeter mee genieten van een vakantie.

Daggasten/bezoekers

Op Camping Goolderheide zijn daggasten/bezoekers toegestaan. Zij dienen zich bij aankomst bij de receptie te melden. Het tarief voor daggasten is 8 euro voor personen vanaf 12 jaar en 6.50 euro voor kinderen vanaf 2 tot en met 11 jaar.  In dit tarief is het gebruik van faciliteiten zoals het zwembad, het zwemmeer, de speeltuin of de animatie meegenomen, maar ook het toiletbezoek, gebruik van prullenbakken etc.

Logés

Wilt u een familielid of vriend uitnodigen voor een paar nachtjes? Dat kan (mits u het maximaal aantal personen van de accommodatie/kampeerplaats niet overschrijdt). U kunt de logé aanmelden bij de receptie. De kosten voor een logé zijn €10,- per persoon, per nacht. Er geldt een borg van €10,- voor het toegangskaartje. De vertrektijd voor de logé is voor 12:00 uur de volgende ochtend. Bij inlevering van het toegangskaartje, ontvangt u de borg terug.

Internet

Op Camping Goolderheide kunt u gratis gebruik maken van wifi bij de horeca, op het terras en rondom de receptie.

Televisie

Op alle soorten kampeerplaatsen (m.u.v. de gewone kampeerplaatsen en de trekkersplaatsen) is er aansluiting voor kabeltelevisie. Helaas kunt u in Belgie geen posten meer ontvangen door enkel uw kabel in te pluggen u dient ook een digitaal kaartje te halen op de receptie. Als dit kaartje compatibel is met jullie televisie kunnen jullie tijdens uw verblijf  televisie kijken. Voor dit kaartje vragen we enkel een waarborg die u achteraf ook zal terugkrijgen bij het inleveren van het kaartje.

Parkeren

Op Camping Goolderheide is het toegestaan een auto te parkeren bij de kampeerplaats en/of huuraccommodatie. (Op het familieveld is er parkeerplaats voorzien buiten het veld). Overige auto’s kunt u op de bezoekersparkeerplaats bij de ingang van de camping parkeren. Bij de prijs van een kampeerplaats wordt er een waarborg van € 30,- gevraagd voor de slagboomsleutel en de containerkaart. (bij de trekkersplaatsen en trekkershutten is er geen parkeerplaats voorzien)

Zwembad

Camping Goolderheide zorgt met drie zwembaden voor heel wat waterplezier voor jong en oud. De buitenzwembaden zijn verwarmd (enkel in het hoogseizoen) en beschikken over glijbanen. Voor kleine kinderen zijn er twee peuterbadjes. Het zwembad is geopend van Hemelvaart tot eind augustus van maandag tot en met zondag. Met slecht weer is het zwembad gesloten. De actuele openingstijden kunt u ter plaatse opvragen.

Horeca

Camping Goolderheide beschikt over een café, een restaurant, een snackbar en een winkel. Deze zijn in het hoogseizoen dagelijks geopend. De openingstijden kunnen verschillen in het hoog- en laagseizoen. In het laagseizoen, indien de winkel is gesloten, kunt u voor dringende zaken of het bestellen van broodjes terecht bij de receptie. De actuele openingstijden kunt u ter plaatse opvragen.