Check beschikbaarheid

Goed om te weten!

Voor vertrek

Om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te laten verlopen op Camping Goolderheide staat hieronder de belangrijkste informatie voor vertrek vermeldt. Bij aankomst op Camping Goolderheide ontvangt u een welkomstmap waar ook alle belangrijke gegevens in staan.

  1. Verhuuraccommodaties: aankomst dagelijks vanaf 15:00 uur, vertrek dagelijks tot 10:00 uur.
  2. Kampeerplaatsen: aankomst dagelijks vanaf 12:00 uur (High Comfortplaatsen vanaf 13:00 uur), vertrek dagelijks tot 11:00 uur.

Receptie

De aankomstdagen en vertrekdagen op Camping Goolderheide kunnen verschillen. Bij aankomst en vertrek kunt u zich melden bij de receptie. De receptie is zeven dagen per week geopend. Van januari tot en met juni is de receptie dagelijks open van 9:00 tot 17:00 uur. Van juli tot en met augustus is de receptie dagelijks open van 9:00 - 19:00 uur. In het hoogseizoen is er altijd een portier aanwezig tot 22:00 uur. In het laagseizoen hangt buiten openingstijd een affiche bij de receptie. Bij een late aankomsttijd staat daarop vermeld waar en/of hoe u zich kan melden. Tijdens uw verblijf kunt u tijdens openingstijden terecht bij de receptie voor al uw vragen.

Algemene kosten

Annuleringsfonds 5%
Huisdieren (maximaal twee) € 4,- tot € 5,- per huisdier per nacht.

Bijkomende kosten huuraccommodaties

  1. Eindschoonmaak stacaravan: € 35,-
  2. Eindschoonmaak trekkershut, Familietent en Coco tent: € 15,-
  3. Waarborgsom stacaravan, Familietent en Coco tent: € 125,-
  4. Waarborgsom trekkershut: € 30,-

De waarborg krijgt u in contant geld terug bij vertrek (indien alles netjes in orde is). In tijden van Corona kan dit anders verlopen. (Gestort op uw rekening).

Verhuurartikelen huuraccommodaties

  1. Bedlinnen: € 9,- per persoon (deze ontvangt u bij de receptie en neemt u zelf mee naar de accommodatie).
  2. Slaapzakken in de trekkershutten: € 9,- per verblijf
  3. Kookpannen trekkershut: € 4,- per verblijf
  4. Kinderbed- en/of stoel: € 9,- per stuk (deze ontvangt u bij de receptie en neemt u zelf mee naar de accommodatie).

Voor verhuurartikelen raden wij aan tijdig te reserveren wegens beschikbaarheid.

Huisdieren

Op Camping Goolderheide zijn maximaal twee huisdieren toegestaan op de kampeerplaatsen. De kosten voor een huisdier zijn € 4,- tot € 5,- per huisdier per nacht, afhankelijk van de periode. We hebben speciaal een paar stacaravans van het standaardtype aangehouden voor mensen met hond, in de andere huuraccommodaties zijn honden ten strengste verboden. Heeft u graag een caravan waarbij je de hond kan meenemen kunt u altijd even een mailtje sturen. Ook in de safaritenten zijn honden welkom.

Daggasten/bezoekers

Op Camping Goolderheide zijn daggasten/bezoekers toegestaan. Zij dienen zich bij aankomst bij de receptie te melden. Het tarief hiervoor bedraagt € 5,- per dag.

Logés

Wilt u een familielid of vriend uitnodigen voor een paar nachtjes? Dat kan (mits u het maximaal aantal personen van de accommodatie/kampeerplaats niet overschrijdt). U kunt de logé aanmelden bij de receptie. De kosten voor een logé zijn €9,- per persoon, per nacht. Er geldt een borg van €10,- voor het toegangskaartje. De vertrektijd voor de logé is voor 12:00 uur de volgende ochtend. Bij inlevering van het toegangskaartje, ontvangt u de borg terug.

Internet

Op Camping Goolderheide kunt u gratis gebruik maken van wifi bij de horeca, op het terras, op de ligweide en rondom de receptie.

Parkeren

Op Camping Goolderheide is het toegestaan een auto te parkeren bij de kampeerplaats en/of huuraccommodatie. (Op het familieveld is er parkeerplaats voorzien buiten het veld) Overige auto’s kunt u op de bezoekersparkeerplaats bij de ingang van de camping parkeren. Bij de prijs van een kampeerplaats wordt er een waarborg van € 30,- gevraagd voor de slagboomsleutel.

Zwembad

Camping Goolderheide zorgt met drie zwembaden voor heel wat waterplezier voor jong en oud. De buitenzwembaden zijn verwarmd (enkel in het hoogseizoen) en beschikken over glijbanen. Voor kleine kinderen zijn er twee peuterbadjes. Het zwembad is geopend van Hemelvaart tot eind augustus van maandag tot en met zondag. Met slecht weer is het zwembad gesloten. De actuele openingstijden kunt u ter plaatse opvragen.

Horeca

Camping Goolderheide beschikt over een café, een restaurant, een snackbar en een winkel. Deze zijn in het hoogseizoen dagelijks geopend. De openingstijden kunnen verschillen in het hoog- en laagseizoen. In het laagseizoen, indien de winkel is gesloten, kunt u voor dringende zaken of het bestellen van broodjes terecht bij de receptie. De actuele openingstijden kunt u ter plaatse opvragen.

Betalingsmogelijkheden

Op Camping Goolderheide kunt u met contant geld betalen, pinnen of via de app Payconic afrekenen. Ook betalen met creditcard (VISA, MasterCard) is mogelijk bij de receptie. De American Express wordt niet geaccepteerd.