Check beschikbaarheid

Goed om te weten!

Voor vertrek

Om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te laten verlopen op Camping Goolderheide staat hieronder de belangrijkste informatie voor vertrek vermeldt. Bij aankomst op Camping Goolderheide ontvangt u een welkomstmap waar ook alle belangrijke gegevens in staan.

  1. Verhuuraccommodaties: aankomst dagelijks vanaf 15:00 uur, vertrek dagelijks tot 10:30 uur.
  2. Kampeerplaatsen: aankomst dagelijks vanaf 13:00 uur, vertrek dagelijks tot 12:00 uur.

Receptie

De aankomstdagen en vertrekdagen op Camping Goolderheide kunnen verschillen. Bij aankomst en vertrek kunt u zich melden bij de receptie. De receptie is zeven dagen per week geopend. Van januari tot en met juni is de receptie dagelijks open van 9:00 tot 17:00 uur. Van juli tot en met augustus is de receptie dagelijks open van 9:00 - 19:00 uur. In het hoogseizoen is er altijd een portier aanwezig tot 22:00 uur. In het laagseizoen hangt buiten openingstijd een affiche bij de receptie. Bij een late aankomsttijd staat daarop vermeld waar en/of hoe u zich kan melden. Tijdens uw verblijf kunt u tijdens openingstijden terecht bij de receptie voor al uw vragen.

Algemene kosten

Annuleringsfonds 5%
Huisdieren (maximaal twee) € 4,- tot € 5,- per huisdier per nacht.

Bijkomende kosten huuraccommodaties

  1. Eindschoonmaak stacaravan: € 35,-
  2. Eindschoonmaak trekkershut, Familietent en Coco tent: € 15,-
  3. Waarborgsom stacaravan, Familietent en Coco tent: € 125,-
  4. Waarborgsom trekkershut: € 30,-

De waarborg krijgt u in contant geld terug bij vertrek (indien alles netjes in orde is).

Verhuurartikelen huuraccommodaties

  1. Bedlinnen: € 9,- per persoon 
  2. Slaapzakken in de trekkershutten: € 9,- per verblijf
  3. Kookpannen trekkershut: € 4,- per verblijf
  4. Kinderbed- en/of stoel: € 9,- per stuk

Voor verhuurartikelen raden wij aan tijdig te reserveren voor verhuurartikelen wegens beschikbaarheid.

Huisdieren

Op Camping Goolderheide zijn maximaal twee huisdieren toegestaan op de kampeerplaatsen. De kosten voor een huisdier zijn € 4,- tot € 5,- per huisdier per nacht, afhankelijk van de periode. We hebben speciaal een paar stacaravans van het standaardtype aangehouden voor mensen met hond, in de andere huuraccomodaties zijn honden ten strengste verboden.

Daggasten/bezoekers

Op Camping Goolderheide zijn daggasten/bezoekers toegestaan. Zij dienen zich bij aankomst bij de receptie te melden. Het tarief hiervoor bedraagt € 5,- per dag.

Internet

Op Camping Goolderheide kunt u gratis gebruik maken van wifi bij de horeca, op het terras, op de ligweide en rondom de receptie.

Parkeren

Op Camping Goolderheide is het toegestaan een auto te parkeren bij de kampeerplaats en/of huuraccommodatie. (Op het familieveld is er parkeerplaats voorzien buiten het veld) Overige auto’s kunt u op de bezoekersparkeerplaats bij de ingang van de camping parkeren. Bij de prijs van een kampeerplaats wordt er een waarborg van € 30,- gevraagd voor de slagboomsleutel.

Zwembad

Camping Goolderheide zorgt met drie zwembaden voor heel wat waterplezier voor jong en oud. De buitenzwembaden zijn verwarmd en beschikken over glijbanen. Voor kleine kinderen zijn er twee peuterbadjes. Het zwembad is geopend tot eind augustus van maandag tot en met zondag van 10:00 - 20:00 uur. Met slecht weer is het zwembad gesloten. De actuele openingstijden kunt u ter plaatse opvragen.

Horeca

Camping Goolderheide beschikt over een restaurant, een bar, een snackbar en een winkel. Deze zijn in het hoogseizoen dagelijks geopend. De openingstijden kunnen verschillen in het hoog- en laagseizoen. In het laagseizoen, indien de winkel is gesloten, kunt u voor dringende zaken of het bestellen van broodjes terecht bij de receptie.

Betalingsmogelijkheden

Op Camping Goolderheide kunt u met contant geld betalen of pinnen.