Check beschikbaarheid

Uniek overnachten België

Op camping Goolderheide in Bocholt kunt u iets bijzonders huren. U kunt namelijk een unieke overnachting in een Hobbit Huisje boeken. U hoort het goed: een Hobbit Huisje. Dit huisje, bekend van de 'The Lord of the Rings'-trilogie, biedt een unieke overnachting in België. Want bijzonder is het zeker. 

"Mooie en rustige camping. De kids vonden het zwembad super! Propere en grote staanplaatsen voor met de tent.Wij komen zeker terug!" - Fam. Dupon

Bekijk unieke verblijven

Uniek overnachten in België?

Op vakantie gaan is altijd leuk! Lekker even weg van huis, een nieuwe omgeving ontdekken, nieuwe mensen ontmoeten... en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Maar wat nou als uw accommodatie ook nog zorgt voor een extra dimensie aan uw verblijf? Want dat is precies wat het Hobbit Huisje op ons vakantiepark doet. Alles aan dit huisje draagt namelijk bij aan een uniek gevoel van avontuur. Zo staat er een mooie houtkachel in het huisje, is er een echte, authentieke ronde deur (zoals in de films), wordt de deur geopend met een mooie ouderwetse sleutel en is de hele stijl van het huisje écht Hobbits! Zien we u op onze camping in Belgisch-Limburg?

Uniek overnachten in België

Unieke vakantie met alles wat u nodig heeft

Waarom bij Goolderheide uniek overnachten in België? Het uiterlijk van het huisje is natuurlijk uniek, maar dat is de inhoud van het huisje niet. Want in het Hobbit Huisje zit alles wat u nodig heeft voor een heerlijk verblijf op ons vakantiepark. Dat betekent een volledig ingerichte keuken, een mooi woongedeelte, slaapruimtes en natuurlijk een grote badkamer. Daarnaast is er buiten op het terras een mooi tuinmeubel met stoelen te vinden en een BBQ. Vergeet dus vooral geen houtskool te halen.

Boek het hobbit huisje hier

Altijd iets te doen op het park

Natuurlijk brengt u niet uw hele vakantie door in de unieke accommodatie. U wilt ook dingen ondernemen. En daarvoor hoeft u absoluut het vakantiepark niet af. Op ons park is namelijk heel veel te beleven. Sterker nog: u zou het park eigenlijk niet af hoeven om plezier te beleven. Er is namelijk een mooi zwembad EN een groot strandbad. Voor jong en oud wordt er een animatieprogramma opgesteld. Er zijn sport en spelmogelijkheden en er is een echte kinderboerderij. Eigenlijk is er dus altijd wel iets leuks te beleven tijdens uw vakantie.

Klik hier voor alle voorzieningen

Het fietsparadijs van België

Zoveel factoren zorgen ervoor dat u uniek overnacht in België. Lekker veel kunnen wandelen, fietsen, steden bezoeken...

Wist u dat Belgisch Limburg hét fietsparadijs van België is? U kunt ontzettend veel prachtige fietsroutes afleggen, gewoon vanaf onze camping. Zo kunt u door de bomen fietsen in Bosrijk België, heerlijk over de hei fietsen en de leukste steden bezoeken tijdens uw verblijf. Daarnaast zijn er verschillende fietsroutes aangelegd die u zeker niet moet vergeten tijdens uw bezoek aan onze camping. 

Uniek overnachten met zwembad

Goede faciliteiten tijdens uw verblijf

Ook ontbreekt het u nergens aan als het aankomt op faciliteiten. Uiteraard is er een campingwinkel waar u de belangrijkste boodschappen kunt kopen. Er is een fietsverhuur waar u goede fietsen kunt huren. Zeker in Belgisch Limburg zijn er heel veel fietsroutes te vinden, dus een fiets komt altijd van pas. En natuurlijk is er horeca aanwezig op ons vakantiepark. In ons fietscafé kunt u heerlijk eten en genieten van een lekker drankje, ook als u bezig bent aan een lange fietstocht!

Het Hobbit Huisje iets té uniek?

Is het Hobbit Huisje iets té uniek naar uw smaak? Geen zorgen, we bieden ook wat meer "reguliere" accommodaties aan. Zo kunt u uitstekend overnachten in onze mooie 4 persoons Coco tent, genieten van de luxe 6-persoons Luxe Caravan of verblijven in één van onze ruime en volledig ingerichte Safaritenten. Wat u ook kiest, uw vakantie wordt altijd onvergetelijk!

Bekijk hier alle accommodaties

Boek uw unieke overnachting in België

Ziet u een unieke overnachting in België in ons Hobbit Huisje wel zitten? Boek dan nu een vakantie in dit avontuurlijk onderkomen, en kom genieten van alles dat Vakantiepark Goolderheide te bieden heeft (en nog veel meer). Kunnen wij u binnenkort verwachten?

Boek uw unieke overnachting hier