Check beschikbaarheid

Soekky stories gps-wandeling

In de maanden mei, juni, juli en augustus kunt u samen met uw kinderen op en rondom onze camping een wandeling vol fantasie en avontuur maken. Soekky stories tovert de camping namelijk om tot een echte avonturenwereld. De route van de wandeling bestaat uit 5 tot 10 punten waarlangs het verhaal beleefd wordt. Bij ons op de camping zal u kennismaken met het verhaal van Vosje en het honingbos.

Vosje en Het Honingbos (vanaf 3 jaar met de ouders)

Ga met het hele gezin op avontuur met vosje en zijn vriendjes en ontdek wat er zo bijzonder is in het honingbos!

Het is nog vroeg in de ochtend als vosje wakker wordt en er een lichtje in zijn ogen schijnt. Het is niet de zon, maar iets anders. Hij besluit om op avontuur te gaan en komt onderweg nieuwe vriendjes tegen.

Beleef met zijn allen het avontuur en ontdek wat dit lichtje is. Kinderen lopen samen met de ouders op en rond ons park dit mooie avontuur en worden helemaal meegenomen in dit fijne en ook een beetje spannende verhaal.

Begin meteen!

Lage Landen expeditie (vanaf 6 jaar met de ouders)

“Hej, avonturier! Hier spreekt Ole Gustav Peddelson, ontdekkingsreiziger en expeditieleider. Ik heb alweer veel te lang stilgezeten en dan gaan er altijd gekke dingen gebeuren in mijn lijf. Slapende billen, stijve schouders, een mega-duf hoofd… Enne…misschien óók een ietsiepietsie chagrijnig? Ken je dat? 

Gelukkig hoef ik me dan alleen maar even voor te stellen dat ik op een geweldig avontuur ga, en dan vliegt die stilzitsufheid het raam uit als een wolk opfladderende spreeuwtjes. Als mijn snorpunten dan ook nog als zweefvliegvleugeltjes gaan trillen, dan weet ik dat ik echt zo snel mogelijk moet inpakken voor een nieuw avontuur!


Download de Android app

Download de IOS app

Omgeving overzicht