Check beschikbaarheid

Jaargasten weer welkom

Geplaatst: 20-05-2020

Wij hebben in de periode dat jullie niet mochten komen niet stil gezeten. Door ons harde lobby werk en in samenwerking met TV Limburg en Recread is het ons nu eindelijk gelukt: we hebben de campingsector in België terug open gekregen! Het is een werk van lange adem geweest maar het is ons eindelijk gelukt.

Wij zijn dus heel blij om te kunnen melden dat op 20 mei een federaal Ministerieel Besluit (MB) werd gepubliceerd dat het volgende zegt:

  1. Tweedeverblijvers mogen met onmiddellijke ingang weer naar hun eigendom.
  1. Onder het MB vallen ook de mobiele verblijven zoals stacaravans alsook kampeerhuisjes op kampeerbedrijven met verhuurcontracten van minstens 1 jaar (de jaargasten). Het moet ook gaan om verblijven die al geïnstalleerd zijn ter plekke.

Let wel op, voorlopig zijn de grenzen nog niet open. Indien u dus van Nederland komt is het niet zeker of u doorgelaten wordt, hopelijk komt dit ook snel in orde, we houden jullie op de hoogte.

Alle gasten hebben een toegangssleutel en hebben zo toegang tot hun caravan of chalet, maar denk er aan, de horeca, speeltuinen, zwembad, toiletgebouwen zijn nog niet open evenals onze receptie. U dient ook de reglementering aan te houden van de covid-19 zoals: 

  1. Blijf thuis als u ziek bent.
  2. Was vaak u handen met water en zeep. (Zeker meteen na aankomst bij u verblijf)
  3. Hou minstens 1,5 meter afstand ten opzichte van anderen.
  4. Beperk je sociale contacten en blijf in je eigen bubbel.
  5. Indien je geen afstand kan bewaren, gebruik een mondmasker.
  6. Samenscholing is verboden.
  7. Laat de kinderen ook niet alleen rondzwerven op de camping: de speeltuin is voorlopig nog even verboden terrein.
  8. Samen wandelen is natuurlijk toegestaan maar let hier zeker op de 1,5 meter afstand, dit is echt van immens belang.

Verder kunnen jullie, indien de plaats betaald is en jullie nog geen jaarpassen hebben, de pasfoto´s met achterop de naam, familienaam en geboortedatum in een enveloppe doen en in onze witte brievenbus aan de inkom steken, dan kunnen wij de passen maken van de moment dat onze receptie terug open gaat (deze zal opengaan als de losse kampeerders terug mogen komen)

Voor verdere vragen kunnen jullie terecht via ons mailadres info@goolderheide.be

Wij hebben onze uiterste best gedaan om jullie terug te mogen ontvangen en wensen jullie een heel fijn verblijf.

Nieuws overzicht