Check beschikbaarheid

Camping meivakantie

Komt u kamperen in de meivakantie

Ook in het voorjaar is het een heerlijke periode om te komen kamperen op Familiepark Goolderheide. Tijdens de paasvakantie in België en de meivakantie in Nederland begint het weer lekker weer te worden en krijgen onze gasten weer kampeerkriebels. Kom u met uw eigen tent, caravan of camper of huurt u één van onze glampingtenten of andere luxe accommodaties? 

Familiecamping in België

Onze camping in Belgisch Limburg is een echte familiecamping, al helemaal tijdens de schoolvakanties zoals de meivakantie. Dankzij de vele kindvriendelijke faciliteiten voelen kinderen zich hier helemaal thuis. In de zomervakantie verzorgt het animatieteam samen met onze mascotte's Godart, Gozewijn, Ricfried en Golerien de leukste activiteiten.

Maar ook buiten de zomervakantie is er genoeg te beleven! Met lekker weer kunt u komen zwemmen in ons uitgebreide waterpark met meerdere zwembaden, glijbanen en een waterval. Ook ons strandbad met echt zandstrand is erg populair, hier kunt u relaxen langs het water of suppen. Op het gebied van sport en spel komt u niks tekort, want alle faciliteiten zijn aanwezig voor een uitdagende dag. Ga bijvoorbeeld voetballen, tennissen of fietsen op onze echte fietscrossbaan. Voor de kleintjes zijn er genoeg speeltoestellen en hebben we zelfs onze eigen kinderboerderij die twee dagen per week geopend is. 

Bekijk hier al onze faciliteiten

Kamperen meivakantie

Kamperen in Belgisch Limburg

Onze ruim opgezette kampeerplaatsen bieden meer dan genoeg ruimte voor het hele gezin om te genieten van een welverdiende vakantie. 

Het authentieke kampeergevoel beleeft u op de standaard kampeerplaats met 6 ampère stroom. De ruime plekken zijn ongeveer 120m². Iets ruimer en luxer zijn onze 150 m² grote comfortplaatsen. Hier heeft u 10 ampère elektriciteit en een eigen watertap- en afvoerpunt. Wilt u nog meer luxe? Kies dan voor een kampeerplek met privé sanitair. Ook deze zijn 150 m² groot en voorzien van stroom, water en afvoer. 

Daarnaast is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor een familiekampeerplaats. Heeft u kinderen jonger dan 10 jaar, dan zijn deze plekken een echte aanrader. Het familieveld heeft een eigen speeltuin en is autovrij. De kinderen kunnen zich in alle vrijheid en onbezorgdheid vermaken onder toeziend oog van de ouders. Het sanitairgbeouw ligt ook in de buurt om het zo praktisch mogelijk te maken.

Camping meivakantie

Naar onze camping meivakantie?

In de meivakantie en in de paasvakantie is het heerlijk vertoeven op onze camping in Limburg. Geniet van een ontspannende vakantie in het voorjaar en maak een mooie wandeling of fietstocht in de prachtige omgeving van de camping. Als u terugkomt komt u heerlijk tot rust in één van onze luxe stacaravans of ons unieke hobbit huisje. Als u houdt van kamperen, maar niet beschikt over een eigen tent zijn onze safaritenten en de Coco tenten een leuk alternatief. Zo ervaart u toch het echte kampeergevoel.

Boek uw vakantie hier