Check beschikbaarheid

Goed om te weten!

Geplaatst: 11-05-2018

Voor vertrek

Om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te laten verlopen op Camping Goolderheide staat hieronder de belangrijkste informatie voor vertrek vermeldt. Bij aankomst op Camping Goolderheide ontvangt u een welkomstmap waar ook alle belangrijke gegevens in staan.

Verhuuraccommodaties: aankomst dagelijks vanaf 15.00 uur, vertrek dagelijks tot 10.30 uur.

Kampeerplaatsen: aankomst dagelijks vanaf 13.00 uur, vertrek dagelijks tot 12.00 uur.

Receptie

De aankomstdagen en vertrekdagen op Camping Goolderheide kunnen verschillen. Bij aankomst en vertrek kunt u zich melden bij de receptie. De receptie is zeven dagen per week geopend. Van januari tot en met juni is de receptie dagelijks open van 9.00 tot 17.00 uur. Van juli tot en met augustus is de receptie dagelijks open van 9.00-19.00 uur. In het hoogseizoen is er altijd een portier aanwezig tot 22.00 uur. In het laagseizoen hangt buiten openingstijd een affiche bij de receptie. Bij een late aankomsttijd staat daarop vermeld waar en/of hoe u zich kan melden. Tijdens uw verblijf kunt u tijdens openingstijden terecht bij de receptie voor al uw vragen.

Algemene kosten

Annuleringsfonds 5%
Huisdieren (maximaal twee) € 3,- tot € 5,- per huisdier per nacht.

Bijkomende kosten huuraccommodaties

Waarborgsom stacaravan, Ploptent en Cocotent € 125,-
Waarborgsom trekkershut € 30,-
Eindschoonmaak stacaravan € 30,-
Eindschoonmaak trekkershut, Ploptent en Coco tent € 15,-

Verhuurartikelen huuraccommodaties

Bedlinnen € 9,- per persoon

Slaapzakken voor de trekkershut: 9 € per verblijf
Kookpannen trekkershut € 4,- per verblijf
Kinderbed- en/of stoel € 9,- per stuk
 

Voor verhuurartikelen kan een contante borg gevraagd worden. Wij raden aan tijdig te reserveren voor verhuurartikelen wegens beschikbaarheid.

Betalingsmogelijkheden

Op Camping Goolderheide kan u  met contant geld betalen, Betalen met Bancontact/mister cash is mogelijk vanaf 50 € en enkel voor jullie boeking, in het winkeltje, de kantine en de frituur wordt enkel cash geld geaccepteerd. Geldopname is niet mogelijk. 

Huisdieren

Op Camping Goolderheide zijn maximaal twee huisdieren toegestaan op de kampeerplaatsen. De kosten voor een huisdier zijn € 3,- tot € 5,- per huisdier per nacht, afhankelijk van de periode. In de huuraccommodaties zijn geen huisdieren toegestaan.

Daggasten/bezoekers

Op Camping Goolderheide zijn dagtoeristen en bezoekers toegestaan. Zij dienen zich bij aankomst bij de receptie te melden. Het tarief hiervoor bedraagt € 5,- per dag, dit kan ook enkel cash betaald worden.

Internet

Op Camping Goolderheide kunt u gratis gebruik maken van wifi bij de horeca, op het terras, op de ligweide, rondom de receptie en op de high comfortplaatsen.

Parkeren

Op Camping Goolderheide is het toegestaan een auto te parkeren bij de kampeerplaats en/of huuraccommodatie. Overige auto’s kunt u op de bezoekersparkeerplaats bij de ingang van de camping parkeren. Bij de prijs van een kampeerplaats wordt er een waarborg van € 30,- gevraagd voor de slagboomsleutel.

Zwembad

Camping Goolderheide zorgt met drie zwembaden voor heel wat waterplezier voor jong en oud. De buitenzwembaden zijn verwarmd en beschikken over glijbanen en een Klimmuur met waterval. Voor kleine kinderen zijn er twee peuterbadjes. Het zwembad is geopend vanaf Hemelvaart tot en met 6 juli is het zwembad open van vrijdag tot en met vijdag van 11-19.00 uur, vanaf 7 juli is het zwembad open van 10 tot 20 uur. Met slecht weer worden de openingstijden aangepast. De actuele openingstijden kunt u ter plaatse opvragen. Een dagticket kost 5 € per persoon van 2 tot 65 jaar.

Horeca

Camping Goolderheide beschikt over een restaurant, een bar, een snackbar en een winkel. Deze zijn in het hoogseizoen dagelijks geopend. De openingstijden kunnen verschillen in het hoog- en laagseizoen. In het laagseizoen, indien de winkel is gesloten, kunt u voor dringende zaken of het bestellen van broodjes terecht bij de receptie.

Nieuws overzicht